Måndag

Hjärtat var ju sjuk hela förra veckan, och nu är det tydligen min tur, orkar inte vara sjuk. Ska ju börja jobba imorgon också... 07.00-16.15 men det ska nog gå bra! Känns riktigt skönt att äntligen ha fått ett jobb :) Idag har jag bara legat i soffan och varit till doktorn en sväng. Tänkte ligga här en stund till innan jag ska sova, godnatt!


Tillökning

Har blivit lite sugen på att investera på en till Mulberry väska till hösten. Har ju en brun Alexa redan, men den här gången blir det isåfall en klassisk bayswater, och det lutar också åt att det blir en svart den här gången. Har ju redan en brun och det här är ju inte direkt något man köper ofta och mycket av! Är lite osäker på vilken av det här två modellerna jag ska ta, vilken tycker du är snyggast?New in

Tänkte visa er mina ljusrosa jeans från MQ/Zoul som jag köpte för någon vecka sedan! Köpte ju också det här skärpet från Lindex för att ha till, jätte fint är det ihop. Jeansen kostar 299kr och skärpet 99kr.
Tisdag

Är bara hemma en snabbis nu innan jag ska åka tillbaka till hjärtat som ligger hemma och är sjuk, stackarn. Imorgon ska jag på jobbintervju, fårse hur det går. Hoppas på det bästa! Har knappt varit hemma något de sista tiden så har inte kunnat uppdatera något här, men nuså. Köpte också de rosa byxorna från MQ/Zoul här om dagen, tänkte visa dem imorgon om jag hinner. Riktigt fina var dem iallfall. Dem hade sänkt priset med 100kr också så skynda fynda!


Hair donut & Essie

Köpte en hair donut när ja var på stan sist, jätte fint blir det! Den var riktigt lätt att sätta i håret också.
Köpte de för 79kr på Glitter, den fanns i olika storlekar och "hårfärger"Hittade också ett fint nagellack från Essie på kicks, tror att färgen hette "sugar daddy"


Lite nytt

Det här fina tröjorna och den här skjortan köpte jag från Holly & White hos Lindex. Den blå och vit randiga köpte jag redan när jag var i Uppsala, gillade den så himla mycket så jag köpte den vita med paljetter och skjortan också! Riktigt sköna är dem alla tre! Finns nog lite grejer kvar hos Lindex, så kika där!


INSPIRATION
Skärp

Vill ha ett fint brunt skinn skärp som jag kan ha i de ljusrosa byxorna från MQ som jag tänkt köpa, riktigt fint ihop och en vit slapp tshirt. Hitta de här två från Lindex, runt 100kr styck.H&M Conscious collection

Kommer ut i utvalda butiker och på hemsidan 12e April
.


RSS 2.0